Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


asukasopas

Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

Both sides previous revision Edellinen revisio
asukasopas [2017/12/19 10:10]
pollari [Jätelajittelu]
asukasopas [2018/03/29 18:39] (nykyinen)
Anssi Vainikka [Saunat]
Rivi 71: Rivi 71:
 Kummankin talon kellarikäytävästä löytyy sauna, joka on asukkaiden käytössä. Saunaa voit varata merkkaamalla asuntosi varauskalenteriin osoitteessa [[http://​varaus.koyartti.fi]] tai käyttämällä yleistä vuoroa. Kummankin talon kellarikäytävästä löytyy sauna, joka on asukkaiden käytössä. Saunaa voit varata merkkaamalla asuntosi varauskalenteriin osoitteessa [[http://​varaus.koyartti.fi]] tai käyttämällä yleistä vuoroa.
  
-Huomaathanettä saunan varaaminen pitkäksi aikaa tai useiden viikoittaisten varausten tekeminen ei ole sopivaa.+Varaukset saunalle tunti/​päivä. Viikottainen varausmäärä kohtuudellajotta kaikki halukkaat pääsisivät saunomaan.
 ==== Askartelutila ==== ==== Askartelutila ====
 D-rapun väestönsuoja toimii myös askartelutilana,​ jota asukkaat saavat käyttää. Tilassa ei kuitenkaan saa maalata tai tehdä pölyä tuottavaa työtä tilan väestönsuojallisen luonteen vuoksi. D-rapun väestönsuoja toimii myös askartelutilana,​ jota asukkaat saavat käyttää. Tilassa ei kuitenkaan saa maalata tai tehdä pölyä tuottavaa työtä tilan väestönsuojallisen luonteen vuoksi.
asukasopas.txt · Viimeksi muutettu: 2018/03/29 18:39 / Anssi Vainikka